Spinning

Spinning er godt for alle. Det er meget fedtforbrændende, samtidig med, at det giver en bedre kondition og muskeludholdenhed. Det styrker og er opstrammende for pigernes "ømme punkter" - talje, mave, balder og lår. Desuden er det godt som genoptræning for folk med dårlige knæ.

Spinning - Albertslund Kommune

 

 

Du vil gennem timen få pulsen op og det til gode musiske rytmer. Der er ingen forventninger til din nuværende form, da netop spinning tilpasses den enkelte deltager.

Det anbefales at medbringe en svedtransporterende t-shirt, cykelbukser, cykelsko samt en drikkedunk med vand. Almindelige løbesko kan dog også anvendes.
Vi har Holdspinning, hvor man spinner på samme tidspunkt hver uge, eller enkelt tilmelding, hvor man melder sig for en gang ad gangen.

Spinning - enkelttilmelding

Spinning - enkelttilmelding er for dig, der ikke kan afsætte en bestemt dag eller tidspunkt hver uge til spinning, eller til dig, der vil supplere din holdspinning med yderligere timer. Endelig kan du benytte dig af den som en prøvetime, så du kan se, om spinning er noget for dig. Inkluderet for All Inclusive-kunder. Gyldigt All Inclusive-kort skal fremvises på dagen. Andre kunder betaler pr. gang i Informationen.

Mandag kl. 17.30-18.15
Tirsdag kl. 17.30-18.15
Torsdag kl. 17.30-18.15
Søndag kl. 10.00-11.00

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spinning