Vinterferie Events

I vinterferien kan du melde dig til vores events:

Vinterferie Events - Albertslund Kommune

Aqua Cross

Dette event er for dig der ønsker at prøve en ny træning hvor vi arbejder på bassinkanten samt i vandet.Vi arbejder med at få trænet de største muskelgrupper og få pulsen op. Der vil være vægte, battleropes samt træning med egen kropsvægt.

 Holdet henvender sig til alle, der vil være god mulighed for effektiv træning med høj puls og som ønsker et super sjovt event.

Tidspunkt: Torsdag den 20. Februar kl. 18.30-19.15 - kunder med 3 måneders-, års- og pluskort gratis, øvrige kunder betaler kr. 50,00 i kassen.

 

HIIT fat burner (High Intensity Interval Training)

Dette event består typisk af klassiske træningsøvelser, såsom squats, mavebøjninger, planken mm. Tempoet er hurtigt med korte pauser, så du også får trænet kondition.
Det handler bare om virkelig at gå til den.

Tidspunkt: Mandag den 17. februar kl. 18.30-19.15 - kunder med 3 måneders-, års- og pluskort gratis, øvrige kunder betaler kr. 50,00 i kassen.

 

Spinning

Kom og vær med til en hel times spinning. Vi sørger for god musik, et udfordrende program og mulighed for at få masser af sved på panden. Der sluttes af med lidt forfriskninger.

Tidspunkt: Mandag den 17. februar kl. 17.30-18.30 og torsdag den 20. februar kl. 17.00-18.00 - kunder med 3 måneders-, års- og pluskort gratis, øvrige kunder betaler kr. 50,00 i kassen.

Tilmelding her.