Gå til hovedindhold

AquaMove/AquaPower/AquaCross

AquaPower / AquaMove/AquaCross er først og fremmest sjovt og effektivt. Vi udnytter kroppens vægtløshed i vandet og vandets modstand til en effektiv træning for hele kroppen. Desuden er det en aktivitet, der styrker krop, sjæl og humør.

Indhold

  Alle kan dyrke det

  Med opdriften øges bevægeligheden. Det gør, at personer med problemer i bevægapparatet, f.eks. som følge af sportsskader, overvægt eller muskelproblemer, der har vanskeligt ved at træne på land, har speciel fordel af denne form for træning. Vi har de nyeste rekvisitter indenfor vandaerobic, det gør undervisningen sjov og spændende og fuld af variationsmuligheder.

  Hvorfor træne i vand?

  At træne i vand kan have mange fordele:

  Belastningen i leddene opleves mindre. I vand til halsen føler du vægten reduceret til ca. 10%. Du oplever derfor en øget bevægelsesfrihed. Bevægelsen lettes, så bevægelser, du ikke kan lave på land, bliver mulige.

  Vandtrykket indvirker positivt på kroppen. Her tænkes bl.a. på hjertekredsløbet og åndedrættet, der gennem dette pres fra vandet stimuleres og styrkes. Det varme vand løsner op for spændt muskulatur. Vandets turbulens har desuden masserende virkning på huden.

  Det er også for dig, som gerne vil komme i god form, eller trænger til at stramme op på mave, balder og lår.

  Undervisningen foregår i det store bassin samt i vores 34° varmtvandsbassin, som er udstyret med modstrømsdyser og massagedyser.

  AquaPower/AquaCross er en konditions- og muskelstyrkende motionsform. Der trænes balance, mave, ryg, arme og ben. Der bliver brugt forskelligeredskaber så som skum-håndvægte, mavebælter, slanger, bolde til at øge belastningen. Træningen har høj intensitet og foregår på lavt og dybt vand. AquaPower er for alle aldre. 

  Meld dig til et af vore mange hold. Fælles for alle holdene er, at såvel nybegyndere som øvede kan deltage. Det er op til den enkelte, hvor kraftfuldt øvelserne udføres.

  Få det bedre med dig selv. Prøv AquaMove/AquaPower/AquaCross.

  Holdoversigt:

  Dag Tid Hold Bassin

  Mandag

  kl. 17.30-18.15 

  AquaPower

  Stort bassin

  Tirsdag

  Kl. 18.30-19.15

  AquaMove

  Varmtvandsbassin

  Onsdag

  Kl. 09.00-09.45

  AquaMove

  Varmtvandsbassin

  Onsdag *

  kl. 18.30-19.15

  AquaPower/AquaCross

  Stort bassin

  Torsdag

  kl. 08.45-09.30

  AquaMove

  Varmtvandsbassin

  Lørdag

  kl. 09.00-09.45

  AquaMove

  Varmtvandsbassin

  Lørdag *

  kl. 10.00-10.45

  AquaPower

  Stort bassin

  * Har du et Årskort, voksen eller 3-månederskort til voksne eller studerende, kan du frit booke tid fra uge til uge på dette hold

  Tilmelding

  Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Ved første fremmøde får du udleveret et 3-måneders adgangskort, som du fremover benytter.

  Der refunderes ikke i tilfælde af fækale udslip eller andre akutte situationer, hvor vi ser os nødsaget til at lukke aktiviteten, Vi gør selvfølgelig alt for at afhjælpe situationen inden undervisningens starttidspunkt.

  Tilmelding