Gå til hovedindhold

Cirkeltræning

Cirkeltræning er en klassisk træningsform, som med god ret nyder en fornyet popularitet. Træningen finder sted i fitnesscentrets afdeling for kredsløbsmaskiner, og går ud på at kombinere konditions- og styrkeøvelser i 1 minut ad gangen.

Cirkeltræning

Indhold

  Hvis du ikke før har prøvet dine kræfter af i et fitnesscenter, er det vigtigt, at du først gennemgår en prøvetime, hvor vi bl.a. gennemgår træningsudstyrets funktionalitet, og du får hjælp til at sammensætte et træningsprogram.

  Hvordan foregår det?

  Deltagerne er hele tiden i aktivitet, bortset fra de 30 sek., det tager at skifte station. Typisk gennemføres 20 stationer i 2 omgange med 5 minutters pause imellem. Øvelserne består af bl.a. cykling, løb/gang, roning samt kredsløbsbelastende styrkeøvelser i maskiner. Der udføres også mave- og lændeøvelser på gulv eller pilatesbold. Op til 20 deltagere kan deltage ad gangen.

  Fordele

  I den time det varer, kan du opnå betydelig effekt på både styrke og kondition. Alle muskelgrupper bearbejdes, og ikke mindst kredsløbet aktiveres. Du bliver pacet af musikken, instruktøren og de andre deltagere, men du kan stadig selv bestemme tempoet. Det kan blive ekstremt hårdt, men du kan også køre let igennem, hvis bare du har behov for allround fitnesstræning og godt kan lide holdstemningen.

  For nogle er det også en hjælp, at træningen er struktureret, så du er sikker på at belaste kroppen sikkert og hensigtsmæssigt.

  Cirkeltræning er et glimrende supplement til din øvrige træning, hvis dit formål primært er vægttab, men du ofte mangler motivation.

  Tider

  Torsdag
  kl. 18.00-18.45

  Lørdag
  kl. 08.30-09.15

  Bemærk, at cirkeltræning holder sommerferie i perioden ultimo maj til ultimo august.

  Tilmelding

  Klik her for tilmelding